Jablan

Banja Luka 78000

Telefon

+387 65 956 059

E-mail

info@kliznekapije.net

O nama

"MAD Davidović"

Preko 20 godina iskustva

“MAD Davidović” je renomirana firma koja se bavi pružanjem kvalitetnih usluga uodržavanje i popravci industrijskih mašina i automatizacija, popravke i instalacije u različitim oblastima. Sa bogatim iskustvom i stručnim timom, posvećeni smo pružanju vrhunskih usluga našim klijentima u industrijskom, komercijalnom i stambenom sektoru.

Naša firma se ističe po visokom nivou stručnosti, profesionalizmu i posvećenosti prema zadovoljstvu naših klijenata. Sve naše usluge se izvode pažljivo, uz primenu najnovijih tehnika, alata i materijala kako bismo osigurali izvanredne rezultate.

U industrijskom sektoru, pružamo usluge održavanja, popravke i instalacije industrijskih mašina, automatizacije. Naš tim stručnjaka je specijalizovan za rad sa različitim mašinskim sistemima, električnim panelima, PLC (Programmable Logic Controller) sistemima i ostalom industrijskom opremom. Naša brza intervencija, precizna dijagnostika i efikasno rešavanje kvarova omogućavaju našim klijentima da održe kontinuiranu operativnost svojih industrijskih procesa.

U komercijalnom sektoru, pružamo usluge električnih instalacija, održavanja rasvete,  sigurnosnih sistema i još mnogo toga. Naš tim je obučen da se nosi sa različitim zahtevima komercijalnih objekata i pruži im sigurne i funkcionalne elektroinstalacije i sisteme.

U stambenom sektoru, naša usluga obuhvata održavanje električnih instalacija, popravke svetiljki, prekidača, utičnica, instalaciju video-nadzora, interfona i drugih elektroinstalacija. Naš tim je pažljiv i brižljiv prilikom izvođenja radova u stambenim prostorima kako bi osigurao sigurnost i udobnost za naše klijente.

“MAD Davidović” se ponosi svojim visokim standardima kvaliteta, profesionalnošću i posvećenošću pružanju izvrsnih usluga. Bez obzira na veličinu projekta, možete se osloniti na nas da vam pružimo pouzdanu, efikasnu i bezbednu uslugu. Naš cilj je da zadovoljimo potrebe naših klijenata i ostvarimo njihovo poverenje kroz izvanrednu uslugu i rezultate.

Imate potrebu za našim uslugama? Kontaktirajte nas odmah.

Mi postojimo za vas i radujemo se što možemo da vam pružimo vrhunsku uslugu. Kontaktirajte nas danas i otkrijte kako “MAD Davidović” može da zadovolji vaše potrebe za održavanjem, popravkom i instalacijom. Vaše poverenje je naša motivacija i obaveza da vam pružimo najbolje moguće iskustvo.

Our Blog

Latest Blog & Articles

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua